måndag 13 mars 2017

Celsius vattenmelon

När vissa människor hittar något de gillar köper de därefter alltid just den sorten. Andra är ständigt sökande efter nya produkter, smaker och utmaningar - man kan ju faktiskt hitta något som är ännu bättre. Ni kan ju gissa vilken kategori jag tillhör. När jag ser en nyhet dras jag till den som en ynklig liten skruv till en stor magnet. Helt chanslös. Jag tänkte utnyttja den svagheten här i bloggen genom att ge min åsikt om nya produkter som jag omöjligen kan hålla mig från att testa. Då kan ni som har betydligt större motståndskraft mot nyheter i produkthyllan läsa min recension och därefter besluta er för om ni ska ge det ett försök eller inte (antar därför helt oödmjukt att ni litar på mitt smaksinne).

Den nyhet som jag tänkte börja med är Celsius nya smak Vattenmelon. Jag försöker hålla ner min konsumtion av energidryck till vardags, men på helgerna tycker jag om att lyxa till det. Särskilt om man ska iväg. Att sippa på en Nocco eller Celsius under en längre bilresa är ju oslagbart. Som den skeptiska människa jag är ställde jag mig dock tveksam till vattenmelonsmaken. Jordgubb och vattenmelon är två smaker som brukar smaka tämligen artificiellt. Jag har dragit några rejäla nitlotter vad avser BCAA-smaker och snål som man är har jag snällt fått dricka upp skiten även om det har smakat rävpiss. Därför blev jag väldigt positivt överraskad av Celsius vattenmelon. Smaken är visserligen ganska svag, men absolut inte oangenäm. Det är en frisk, sötsyrlig smak med en hint av vattenmelon som för tankarna till solsken och varmare temperaturer. Try it!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar