onsdag 15 mars 2017

Så jävla besviken

I veckovis har jag gått och suktat efter Marabous nya choklad "fudge&havssalt". Jag menar, kom igen - choklad, fudge, flingsalt? Vad kunde rimligtvis vara godare? Jag har tänkt att nästa gång jag ska köpa choklad, jävlar vad jag ska köpa fudge&havssalt. Men det har inte blivit tillfälle och jag har inte hunnit förbereda mig mentalt (mycket viktigt inför storslagna chokladköp). Under förra helgens Blekingeresa såg jag skönheten på otaliga bensinstationer, men kände att den krävde betydligt större vördnad än att bli förtärd i lastbilen för att undertecknad var uttråkad (alla äter väl när man har tråkigt?). På söndagen kände jag emellertid äntligen att stunden var inne. När all mat var inhandlad under veckohandlingen småsprang jag ivrigt till godishyllorna - men ingen fudge&havssalt. WHAT? Kände att ett rabiat raseriutbrott var på väg, men insåg att det inte var helt på sin plats iklädd skitiga stallkläder mellan godishyllorna på Coop. Jag kände mig djupt lurad av denna utbudslösa Coop Extra och gick sårat därifrån utan att köpa någon ersättning för min förlust.

Väl hemma, med middagen i magen och ett sötsug som obönhörligen smög sig på, kände jag en stor saknad efter min förlorade fudge&havssalt. Jag kände hur mina krav sjönk i takt med att sötsuget ökade och började gräva i godishyllan i köket. Ur hyllans innersta vrår drog jag fram en chokladkaka från Cleaneating.se med smak av... salted caramel. YES! Som tröstande plåster på mina blödande fudge&havssalt-sår! Jag fixade iordning min kopp standardte (grönt vaniljte, mmm), bökade tillrätta rumpan bland soffkuddarna och öppnade chokladen med spänning. Och den smakar... ingenting. Inte kola. Inte salt. Den smakade fan inte ens choklad. Absolut INGENTING. Mysstunden var över och skiten åkte i soptunnan.

Jag tror knappast att jag behöver säga att det är en måttligt irriterad Miranda som nu ska åka och köper sig sin jävla fudge&havssalt, om jag så ska behöva besöka varenda butik i hela stan för att få tag på den. Fudge&havssalt, I'm coming for you.

Usch, aldrig mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar