torsdag 13 april 2017

Big vegan breakfast

Nu när jag är sjuk och måste bli frisk så fort som möjligt är det en förutsättning att förse kroppen med MYCKET mat och MYCKET näring. Jag vill ju att kroppen ska fokusera på att boosta immunförsvaret och använda all energi till det. Dessutom vill jag verkligen trycka c-vitamin och andra näringsämnen då jag inbillar mig att det också hjälper till lite. En idealisk frukost är då smoothiebowls! Det som är så tacksamt med en smoothiebowl är att man kan ha i exakt vilka frukter man vill och det blir lika bra varje gång. I min smoothiebowl idag hade jag banan, kiwi, spenat och hallon. Därav färgen (kolla inte). Jag gjorde så gott jag kunde för att dölja den med massor av toppings. Men don't judge a book by its cover - den var sjukt god. Trots färgen, som påminner om... Ja. Ni ser ju själva.

Till det hade jag en rågkuse på osötat rågmjöl och surdeg med veganpastej och gurka på. Jag blev väldigt sugen på leverpastejmackor av någon oklar anledning och hittade en vegetarisk pastej i samma hylla. En nyhet! Ni vet vad det innebär - det måste testas. Jag var rädd att den skulle smaka konstigt, men det gjorde den inte. Den smakade faktiskt inte särskilt mycket över huvud taget. Jag fick krydda rejält för att känna att jag åt något mer än bröd och gurka. Neutral smak, skulle man kunna säga om man vill vara neutral. Vill man istället vara ärlig kan man säga att jag troligen gör 200 % godare veganpastejer själv hemma i köket som innehåller 100 % mindre konstiga tillsatser och skräp. Det blir alltså inte ett återköp på den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar