lördag 1 april 2017

Färdkost

Idag är det en sådan där dag igen. Ni vet, en tävlingsdag med lunch i lastbilen. Eftersom senaste veckan har inneburit 150 % jobb och 0 % strukturering blev lunchen en skåpsrensning. En ganska lyckad sådan, om ni frågar undertecknad. Med två sorters ost och knapriga, rökiga kikärtor kan inte en sallad gå fel. Jag måste dock erkänna att jag är måttligt förtjust i att behöva äta kall mat igen. Under veckan som gått har mina middagar bestått av gröt, sallader och proteinpudding. Inte riktigt vad jag föredrar, om jag får välja. Nu får jag ju inte det och är glad att jag kan äta mig mätt om kvällarna utan att behöva åka hem. Imorgon ska jag dock foodpreppa så det står härliga till med både kycklinggryta med jordnötter och en smarrig auberginegratäng. Nästa vecka får det bli mellanmål i stallet och riktig mat när jag kommer hem, hur sent det än blir. Så det så.


Sallad med babyspenat, rödlök och gurka, blandat med citronolivolja och örtsalt. Toppat med valnötter, fetaost, parmesanflagor samt torrostade kikärtor med salt och rökt paprikapulver. Full pott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar