onsdag 12 april 2017

Proteinbananpannkakor

Proteinbananpannkakor. Världens längsta ord? Jag funderade på om jag skulle benämna dem som amerikanska proteinbananpannkakor eftersom de blev ganska fluffiga i konsistensen, men kom på att i sådana fall borde de kunna göras ännu mer amerikanska pannkakor-isch genom att lägga till bakpulver och lite annat. Det fick alltså bli ett recept på vanliga proteinbananpannkakor. Inget fel med det, precis. De här pannkakorna är extremt goda och SÅ lätta att göra. Bara att slänga i allt i mixern och steka. Det enda tråkiga med pannkakor är att det tar sån evinnerlig tid att steka dem, men trust me, it's worth the wait. Att vanliga bananpannkakor kan bli både lite tråkiga i konsistensen och innehållsmässigt löser man genom att använda detta proteinboostade recept. Toppa med Barebells Hazenut Cream, hallon och kokos och låt festen börja! Anledningen till att jag la dem i en glasburk är för att de utgjorde min to go-lunch för någon vecka sedan. För att, ni vet, varje dag är en fest och så vidare. Även om lunchen får intas i bilen på en parkering.




Proteinbananpannkakor
Portioner: 1 stor eller 2 små

Ingredienser
Bananpannkakor
2 mogna bananer
0,5 dl kasein, choklad- eller vaniljsmak
2 ägg
1 tsk fiberhusk
En skvätt kokosdryck
Lite salt

Gör såhär
Lägg ner alla ingredienser i en blender och mixa slätt. Hetta upp en stekpanna med kokosolja och stek ca 3 pannkakor/plättar per omgång. Toppa med kokos, hasselnötskräm och hallon. Eller ja, vad du nu tycker är godast att toppa pannkakor med. Sen är det bara att hugga in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar