tisdag 30 maj 2017

Underbar sommarsallad

Nu när sommaren äntligen verkar ha kommit för att stanna (lär börja hagla om tre minuter endast på grund av det uttalandet...) blir man inte direkt jättesugen på långkok och mustiga grytor. Jag får verkligen akta mig för att hamna i salladsträsket under sommarmånaderna, men å andra sidan, vad gör det? En sallad mer eller mindre har väl knappast någon dött av. Min besatthet av att aldrig göra samma maträtt och att alltid variera maten så mycket som möjligt hänger som tur är kvar, även när jag bara vill äta kallt/ljummet. Därför får man också stor variation i salladerna och vad är då problemet egentligen...?

Den här varianten med parmaskinka, avokado, honungsmelon, valnötter, tomater, hyvlad parmesan och balsamico är emellertid en stor favorit som med största sannolikhet kommer att dyka upp flertalet gånger på middagsbordet i sommar. Jävligt lyxig och jävligt god. Dra några varv med svartpepparkvarnen så höjs den ytterligare ett snäpp. Välkommen till salladshimlen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar