onsdag 6 september 2017

En mysig roadtrip-söndag

Hallåå, vart är uppdateringen? Fibern bestämde sig för att kasta in handduken för några dagar sedan och uppkopplingen har fortfarande inte behagat komma tillbaka. Helt plötsligt inser man hur beroende man är av fungerande internet... Och kan jag inte ladda upp bilder = inga inlägg. Har givetvis massor att visa/berätta när jag väl kan ladda upp bilder igen, men tills vidare blir det en liten life update. Igår var jag hos gyn och fick recept på både det ena och det andra och hoppas nu komma tillrätta med både min PMDS och misstänkta endometrios. Jag är lite lätt orolig (läs: skitnervös) för eventuella biverkningar, men funkar det inte är det ju bara att testa något annat. Så! Det känns ändå skönt att saker och ting är i rullning och att jag förhoppningsvis kommer att må bättre inom en viss framtid.

Annars då? I söndags gjorde vi en liten roadtrip, hela familjen. Vi bestämde oss för att åka och hälsa på Mimmi (min förra häst) och se hur hon bor nu och passa på att svänga förbi ett shoppingoutlet när vi ändå var i krokarna. J var väldigt skeptisk från början, men gissa vem som i slutändan handlade mest och köpte upp typ hela Hugo Boss-butiken... Mina egna inköp blev en superfin spegeltavla, två par nya Freddy-jeans (välbehövligt, mina gamla har hål både här och var) och en uppsättning rödvinsglas från Kosta Boda. Glasen hade kostat över 400 kr styck (!!) men jag fick nu sex stycken för 900. Då får man slå till! Vi äger inte ens några finare vinglas sedan tidigare, så detta var ett mycket välkommet tillskott i vitrinskåpet. Vid nästa besök ska jag köpa en uppsättning till! Finns det något roligare än nytt porslin, glas och bestick? Det var även superkul att träffa fina Mimmi igen och verkligen se hur mycket hon och hennes nya ägare trivs med varandra. Hon kunde absolut inte ha fått det bättre än såhär. Bästa!

Till helgen bär det iväg till Blekinge igen, hoppas att fibern är tillbaka innan dess så jag kan uppdatera med nya recept och lite annat. Annars hörs vi då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar