torsdag 28 september 2017

Pizza på ostbrödsbotten

Det är torsdag kväll, jag har sammanfattat forskningsartiklar i soffan framför brasan och nu börjar ögonen svida. Under mina skolår var jag totalt övertygad om att jag var en kvällsmänniska och kunde utan problem sitta och plugga långt in på småtimmarna. Men nu? Vid 21 "nää, det här går inte, jag går upp vid fem imorgon och fortsätter". Vad har hänt? Har jag blivit gammal vid den ringa åldern av 24,5 år eller är det min inneboende morgonmänniska som först nu börjar kika fram ur sitt ide? Vid 5-6 på morgon är jag alltid superfokuserad numera och är produktiv som sjutton. Det behövs ju med denna workload, om man säger så. Jag fick höra häromdagen att vi masterstudenter förväntas lägga ca 60-80 timmar i veckan (!) på studierna. Och jag som dessutom jobbar, gymmar och har häst på elitnivå... Haha. Återigen: det är ett under att livet går ihop.

Just nu längtar jag väldigt mycket efter fredagsmiddag! Imorgon ska jag nog svänga ihop min krämiga tacogratäng, men den här pizzan vi smaskade i oss en fredag för ett par veckor sedan var inte fy skam den heller. Just fredagsmiddag är något väldigt speciellt för mig. De måste vara något riktigt gott, smaskigt och fredags-igt. Samt passa till ett gott glas rött. Are you feeling me? Nä, nu går tant och lägger sig så det blir fredag nångång. Hörs då!

Pizza på ostbrödsbotten toppad med tomatsås, mozzarella, rökt skinka, lök, champinjoner och ruccola. Slurp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar