onsdag 27 september 2017

Work mode


Både min måndag och min tisdag såg ut exakt såhär. Mitt fokus har gett resultat, föööör nu är jag klar med hemtentan, YAY! ....och det är genast dags att ta tag i allt annat plugg som står mig upp över öronen. Haha. Men ändå! Känslan av att färdigställa något är oslagbar.

Nu ska jag faktiskt ta mig till gymmet (!) efter två veckors vila och bränna av ett benpass. Som jag har längtat! Men jag får ändå erkänna att min förkylning kom hyfsat lägligt. Dels har jag haft sjukt mycket att göra och då kunna lägga all tid på plugget, samt att min kropp nog behövde lite återhämtning. Jag kom på att jag inte har vilat från styrketräningen mer än ett par dagar åt gången sedan januari, så lite vila gjorde nog bara gott. Utgår ifrån att komma tillbaka bättre än någonsin, taggad!!! Lite fler recept och frukosttips kommer upp här under dagen, så stay tuned. Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar