onsdag 25 oktober 2017

What I've been doing latelyHEJ! Jag har haft ett par fruktansvärt stressiga veckor. Att läsa master är verkligen ingenting som att läsa bachelor, I'm telling you. Varje vecka har jag haft hemtentor, 20-sidorsrapporter, seminarium, labbar och presentationer. Pust! Men nu ser jag äntligen ljuset i tunneln för den här läsperioden. Nästa tisdag är sista rapportinlämningen och därefter är jag helt ledig (!!!!) fram till måndagen därpå när de nya kurserna drar igång. Snacka om att det känns helt surrealistiskt efter att ha pluggat 12 timmar om dagen i flera veckors tid. Dock kommer jag att behöva kötta på rätt bra fram tills dess, särskilt eftersom jag åker till Elmia och Elmia Scandinavian Horseshow redan imorgon och stannar till söndag. Ska jag åka och roa mig nu? tänker ni. Icke! Jag och min lilla häst ska nämligen tävla där och dessutom debutera grand prix. Stort! Min enda förhoppning är dock att vi ska komma runt, haha! Det blir första gången för Pippi (och mig, givetvis, men mina nerver är en aning mer stabila) i den här typen av arena så risken att hon får psykbryt är tämligen överhängande. Men skitsamma, vi får vara med och det är det roligaste av alltihop.

Så därav anledningen till att blogg, gymmande och recept har fått lida... Nu är jag däremot riktigt pepp på att köra igång igen och boosta upp kost, träning och hälsa. Mer om det i kommande inlägg. Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar